DRPCIV Chestionare auto redobandire

Chestionare auto redobandire Chestionarul drpciv redobandire are 15 intrebari, un numar maxim de 2 erori permise si o durata maxima de lucru pentru un chestionar de 30:00 de minute.

Chestionarul se va termina dupa ce vei raspunde la toate intrebarile sau la depasirea duratei maxime de lucru. Fiecare intrebare are 3 variante de raspuns. Nu exista intrebari fara nici o varianta de raspuns corecta. Variantele de raspuns pot fi una, doua sau toate trei.

INTREBARILE SUNT CELE DE LA EXAMENUL OFICIAL DRPCIV!
CHESTIONARELE SUNT ACTUALIZATE CONFORM ULTIMELOR MODIFICARI ALE CODULUI RUTIER DIN 15 IANUARIE 2015.

Sectiunea de Legislatie rutiera, Indicatoare rutiere si de Informatii utile este disponibila oricui doreste sa aprofundeze sau sa actualizeze normele rutiere in vigoare in vederea redobandirii carnetului de conducere. Incearca si noul sistem de statistici* pentru a iti urmari progresul in timp real.

Parcurgand in integralitate chestionarele auto DRPCIV pentru redobandirea permisului de conducere de pe site-ul nostru va asigurati ca veti promova proba scrisa.

* acesta este un sistem experimental si va functiona doar pe cele mai noi browsere

Chestionarul auto drpciv personalizat

Acum e foarte simplu sa iti creezi propriile chestionare auto cu intrebari de la DRPCIV.ro. Incearca si tu, alege domeniile din care vrei sa fie compus chestionarul si verifica-ti cunostintele.

Genereaza chestionar