• Statistici generale
  • Citeste atent

Despre sistemul de statistici

Ce este sistemul de statistici?

Acest sistem a fost conceput pentru a veni in sprijinul tau. Mai exact, acum vei putea vedea exact evolutia ta in rezolvarea chestionarelor si a intrebarilor si vei putea sti pe ce sectiuni sa te axezi pentru a-ti completa cunostintele.

Imi trebuie un cont pentru a utiliza statisticile?

NU. Modul in care este implementat acest sistem permite ca tu sa iti pastrezi anonimitatea si nu va necesita crearea unui cont.

Cum pot folosi acest sistem?

Nimic mai simplu, in momentul in care pornesti un chestionar sau incepi sa rezolvi intrebarile dintr-o anumita categorie vei avea posibilitatea activarii acestui sistem. Odata activa se incepe inregistrarea datelor despre evolutia ta. Poti opri/porni colectarea datelor oricand doresti din meniul setari in pagina de chestionare/intrebari pe categorie.

Cine poate folosi acest sistem?

Din pacate acest sistem nu pote fi folosit de toti utilizatorii. Datorita faptului ca am dorit pastrarea anonimitatii tale(nu trebuie sa ai un cont pentru a utiliza statisticile) si pentru ca volumul de informatii colectat este destul de mare, am optat pentru stocarea informatiilor pe calculatorul tau intr-un sistem numit "localStorage"(poti citi mai multe aici Wikipedia - WebStorage). Aceste date nu vor fi trimise niciodata catre serverul nostru, toata prelucrarea lor facandu-se pe dispozitivul de pe care lucrezi(telefon, tableta, PC).

Si atunci intrebarea care se pune este "De ce nu poate toata lumea sa foloseasca acest sistem?". Raspunsul este simplu: acest sistem de stocare a datelor nu este implementat in browsere mai vechi. Pentru a folosi acest sistem este nevoie de InternetExplorer8+, FireFox 3.5+, Chrome 4.0+, Safari 4.0+, Opera 10.5+ iOS Safari 3.2+, AndroidBrowser 2.1+, BlackBerry 7.0+, OperaMobile 11.0+, Android Chrome 33.0+, Android Firefox 26.0+, InternetExplorer Mobile 10+.

Trebuie sa mai ai in vedere ca anumite browsere nu permit utilizarea "LocalStorage" daca te afli in modul Privat

Acest sistem poate face rau calculatorului meu?

Categoric NU. Datele fiecarui site sunt pastrate intr-o zona separata, daca vei accesa alte siteuri acestea nu vor avea acces la informatiile pastrate in localStorage de siteul nostru. In plus, datele pastrate nu contin absolut nici o informatie despre identitatea ta ci doar informatii despre intrebarile la care tu ai raspuns.

Cum pot folosi acest sistem pe mai multe calculatoare sau in mai multe browsere?

Momentan acest lucru nu este posibil, dar il avem in vedere si speram ca in cel mai scurt timp sa venim cu o solutie cat mai buna pentru tine.