Termeni si conditii de utilizare ai Auto15.ro

INREGISTRAREA PE SITE / POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

In momentul in care doriti sa va inregistrati pe site vi se vor cere anumite informatii personale precum numele(sau pseudonim) si adresa de email. Auto15.ro isi rezerva dreptul de a desfiinta fara notificare conturile al caror nume contin cuvinte obscene sau inteles ofensator. Sunteti singurul responsabil de toate datele introduse pe siteul nostru si de aceea la inscriere veti fi notificat prin email(in cazul in care nu veti folosi pentru inscriere contul dumneavoastra de facebook sau google). Confirmarea prin email are ca scop stoparea inscrierilor frauduloase in numele altor persoane. Daca veti primi un astfel de email in conditiile in care nu ati incercat crearea unui cont va rugam anuntati-ne la contact[at]auto15.ro.

Pentru a renunta la un cont creat pe siteul nostru va rugam trimiteti-ne un email cu subiectul "Dezabonare" la contact[at]auto15.ro.

Indiferent de tipul de cont pe care in creati:prin facebook, prin google sau la noi pe site nu veti primi SPAM. Nu va posta nimeni in numele dumneavoastra pe retelele de socializare si nu veti primi publicitate prin email. Singurele emaiuri pe care le veti primi sunt de a va notifica de situatia contulul dumneavoastra sau de anumite imbunatatiri in functionalitatea siteului care va pot interesa in mod direct.

Auto15.ro isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca Termenii de Utilizare ai site-ului, conform cu acest document.